دستگاه بافت مو
دستگاه بافت مو


خرید دستگاه بافت مو آفریقایی ۴ شاخه

آرایش مو تاثیر فوق العاده ای روی زیبایی شما خانم ها دارد و داشتن موهای زیبا حق شماست.با دستگاه بافت مو آفریقایی بدون نیاز به صرف وقت زیاد و هزینه های گزاف، موهای خود را به زیباترین و جذاب ترین سبک ببافید و از موهای زیبای خود لذت ببرید و شاهد تغییر در چهره خود شوید و زیباتر و جذاب تر از قبل شوید.

دستگاه بافت مو آفریقایی braid x-press یک دستگاه الکترو مکانیکی می باشد و سری آن از چهار شاخه تشکیل شده است و هر شاخه دارای شکافی برای نگهداری دسته مو می باشد با چرخش سر دستگاه بافت مو آفریقایی braid x-press، دسته های مو به دور هم پیچیده شده و به راحتی بافته خواهند شد.

ویژگی های دستگاه بافت مو آفریقایی
با سرعت بسیار بالا می توانید موهای خود را ببافید
در هر زمانی که بخواهید می توانید از دستکاه بافت مو استفاده نمایید
مدل های مختلف بافت مو را می توانید پیاده سازی کنید
با کمترین هزینه و بدون نیاز به صرف وقت و هزینه های گزاف برای رفتن به آرایشگاه در منزل و به راحتی موهای خود را می توانید به زیباترین سبک ببافید
برای استفاده از این محصول نیاز به دانش خاص و توانایی آرایشگری ندارید. برای خرید اینترنتی این محصول می توانید همین الان اقدام نمایید.

آموزش

نحوه کار با دستگاه بافت مو آفریقایی braid x-press
در ابتدا دسته ای از مو را انتخاب می نمایید و هر شاخه دستگاه بافت مو دارای شکافی برای نگهداری دسته مو می باشد و شما انتهای این دسته مو را که انتخاب کرده اید در درون شکاف سرشاخه دستگاه بافت مو آفریقایی قرار می دهید و البته با توجه به مدلی که مد نظرتان می باشد می توانید ۱ تا ۳ دسته موی دیگر را درون شکاف سر شاخه دستگاه بافت مو قرار دهید و در نهایت کلید روی دستگاه بافت مو braid x-press را فشار دهید تا سر دستگاه شروع به چرخش نماید و موهای شما به راحتی و در زمان بسیار کم بافته می شود و سپس کلید فشار داده شده را رها نمایید.به همین سادگی و در منزل موهای خود را به بهترین سبک ببافید و از موهای زیبای خودتان نهایت لذت را ببرید.

نکات بسیار مهم در بافت مو
بهتر است هنگامی که موهای خود را به تازگی شسته اید و تمیز کرده اید از دستگاه بافت مو braid x-press استفاده نمایید و هرگز وقتی که موهایتان چرب می باشد و چند روزی است که به حمام نرفتید از دستگاه بافت braid x-press استفاده نکنید چون موهایتان آسیب می بیند
موهای خود را ابتدا با اتو مو صاف کنید و بعد از آن سشوار بکشید، نکته بسیار مهم این می باشد که برای اینکه موهای براق تری داشته باشید و آسیب کمتری به موهایتان برسد از باد سرد سشوار استفاده کنید که به نفع سلامت موهایتان می باشد.
برای اینکه موهایتان راحت تر حالت بگیرد حتما قبل استفاده از دستگاه بافت مو، موهای خود را مرتب شانه نمایید
بهتر است شب به حمام بروید و موهای خود را تمیز و مرتب کنید و با دستگاه بافت مو موهای خودتان را ببافید و بعد بخوابید تا صبح موهای زیباتری داشته باشید،اگز با موهای خیس بخوابید و صبح موهایتان را ببافید زمان بسیار زیادی باید برای حالت دادن موهایتان صرف کنید
هر قسمت از مو را که می خواهید ببافید ژل بزنید بعد ببافید تا موهایتان بهتر حالت بگیرد و زیباتر و براق تر شود.

دستگاه بافت مو

خرید دستگاه بافت مو

خرید اینترنتی دستگاه بافت مو

بافت مو افریقایی

دستگاه بافت مو افریقایی


نوشته شده در : سه شنبه 1 تیر 1395 توسط : میلاد ملقی. نظرات(0) .

آموزش شیرینی پزی

خرید آموزش شیرینی پزی

آموزش شیرینی پزی در یک مجموعه بی نظیر که بیش از ۱۰۰ مدل دستور پخت و مراحل تهیه انواع شیرینی در آن آموزش داده شده است.حتما شما هم دوست دارید تا برای یک بار هم که شده با دستپخت خود یک شیرینی بسیار خوشمزه در منزل درست کرده و اعضای خانواده و دوستان خود را به خوردن آن دعوت نمایید.ما برای شما بانوان عزیز امروز یک مجموعه با نام آموزش شیرینی پزی در نظر گرفته ایم که می توانید با تماشای این مجموعه تمام اصول حرفه ای اموزش پخت شیرینی را فرا گرفته و با سلیقه خود یکی از بهترین های انرا در منزل درست نمایید.

آموزش شیرینی پزی

شما با تماشای این آموزش تصویری و کمی تلاش و کوشش می توانید خیلی زود به یک شیرینی پز ماهر و حرفه ای تبدیل شوید و بهترین ها را در منزل خود طبخ کنید.ما سعی کرده ایم تا از میان سایر محصولات موجود در بازار یکی از با کیفیت ترین و معروف ترین این آموزش ها را در نظر بگیریم.شما می توانید برای تهیه این محصول همین الان بروی دکمه خرید پستی کلیک کرده و سفارش خود را ثبت نمایید و بعد از اینکه آموزش شیرینی پزی به دستتان رسید وجه انرا به مامور پست بپردازید.





این مجموعه آموزش شیرینی پزی براحتی قابل پخش در کامپیوتر و دستگاه های پلیر خانگی بوده و با بالاترین کیفیت ممکن تمام مراحل پخت یک شیرینی را به شما هنر آموز گرامی نشان می دهد.شما همچنین می توانید با فرا گرفتن این هنر به عنوان یک شغل به آن نگاه کرده و با گرفتن مدارک لازم خود تبدیل به یک شیرینی پز ماهر شوید.پیشنهاد می کنیم حتما برای یک بار هم که شده به تماشای این مجموعه بنشینید و نکات مهم انرا فرا بگیرید.

اگر دوست دارید تا همسری شیرینی پز و ماهر در منزل داشته باشید این بهترین فرصت است تا با تهیه این آموزش شیرینی پزی و هدیه دادن آن به همسرتان او را ترقیب نمایید تا هر چه زودتر به تماشای این مجموعه نشسته و برای شما یک شیرینی خوشمزه درست کند.فروشگاه تهران خرید این محصول ارزشمند را برای شما تهیه نموده است.

آموزش شیرینی پزی

برخی دستور های تهیه انواع شیرینی

شیرینی پزی:

شیرینی زنجبیلی بدون فر در شیرینی پزی:

مواد لازم جهت تهیه این شیرینی خوشمزه :

آرد: ۳ پیمانه

روغن و کره :نصف پیمانه

زنجبیل:۳ قاشق سوپ خوری

پودر قند:۳/۲ پیمانه

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی بدون فر:جهت تهیه این شیرینی روغن و پودر قند و زنجبیل را با ترکیب کرده سپس آرد را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم زده تا بوی خامی او از بین برود اما تغییر رنگ در آرد ایجاد نگردد.آرد را از روی حرارت بر داشته و به مواد اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم در مرحله بعد کره را اضافه نموده و به وسیله وردنه خمیر مورد نظر را تخت کرده و با قالب های مختلف طرح می دهیم.

خرید آموزش شیرینی پزی

شیرینی پفک گردویی در شیرینی پزی:

مواد لازم:

زده تخم مرغ:۳ عدد

پودر قند:۱۵۰ گرم

مغز گرد: ۲/۱ پیمانه

آرد: اقاشق مربا خوری

پکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

هل به مقدار لازم

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی پفک گردویی:ابتدا زده تخم مرغ را هم زده و سپس پودر هل را به تخم مرغها اضافه کرده و بعد از آن پودر قند را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم.و در مرحله بعد آرد و پکینگ پودر به به مواد بالا اضافه کرده و سپس گردو را اضافه می کنیم.

فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه روشن نموده و بعد سینی فر را چرب کرده و از موادی که تهیه شده با قاشق برداشته و با فاصله در سینی چیده و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار داده تا پفک ها خشک شوند و بعد از آن فر را خاموش کرده و در فضای باز قرار داده تا سرد شوند.و بعد می توانید آنها را در ظرفی چیده و میل نمائید.

شیرینی کاکا در شیرینی پزی :

مواد لازم:

آرد گندم :۱۵۰ گرم

کدو حلوایی له شده :۱۰۰ گرم

تخم مرخ:۱ عدد

شکر:۵۰ گرم

بکینگ پادر :۱ قاشق چایخوری

گلاب : نصف پیمانه

گردو: نصف پیمانه

دارچین،روغن و هل مقداری

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی کاکا: تخم مرغ و شکر را با هم ترکیب کرده سپس گلاب را اضافه کرده و بعد کدو حلوایی را به مواد اضافه نموده،آرد و پکینگ پادر را با هم از صافی رد نموده و به مواد اضافه کرده و بعد گردو ها را اضافه کرده خمیر حاصل شده را طی مدت ۱ در ظرف در بسته ای قرار داده و بعد از گذشت این مدت زمان با قالب گرد ،قالب زده و در روغن داغ سرخ می کنیم.در مرحله آخر روی آنها را با پودر دارچین و حل تزئین می کنیم.

شیرینی خرمایی ئر شیرینی پزی :

مواد لازم:

خرما و گردو هر یک :۲پیمانه

پودر نارگیل،پودر پسته ، پودر دارچین و کنجد هر کدام:۱ قاشق چایخوری

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی خرمایی:ابتدا هسته خرما ها را جدا نموده و با گردو در غذا ساز ریخته و آنها را با هم میکس کرده و بعد در ظرفی تخت پهن کرده و با قالب گل ،آن را قالب زده ، و بعد از آن گل ها را در پودر نارگیل،پودر پسته ، پودرکنجد و دارچین به صورت جداگانه آغشته کرده و بعد در ظرف مورد نظر چیده،شیرینی شما آماده سرو است.

آموزش شیرینی پزی

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی پنجره ای و مواد لازم :

آرد:یک لیوان

تخم مرغ : پنج عدد

نشاسته : یک لیوان

گلاب: چهار قاشق غذا خوری

روغن مایع :دو لیوان

وانیل :۴/۱ قاشق چایخوری

پودر قند: به مقدار دلخواه

طریقه پخت:نشاسته را در گلاب حل کرده و بعد تخم مرغ ها را اضافه نموده و شروع به هم زدن کنید، و بعد آرد و وانیل و تخم مرغ را به نشاسته اضافه نموده و هم زده و بعد آن را از الک رد کرده ،در قابلمه ای روغن داغ کرده و قالب مورد نظر را در قابلمه قرار داده و بعد آن را در مواد بعد از داغ شدن قرار دهید.مواد باید طوری ریخته شود تا لبه قالب پوشیده شود. فوراً قالب را داخل روغن داغ قرار داده و به قالب ضربه ای وارد کرده تا مواد درون آن جدا گردد. و بعد از ان حرارت را کم نموده تا شیرینی ها آرام پخته شوند و بعد از ان بر روی دستمالی آنها را چیده تا روغن اضافی موجود در آن کشیده شود و بعد از خنگ شدن آنها را در ظرفی چیده و مقداری پودر قند توسط الک بر روی شیرینی ها پخش می کنیم.

تهیه شیرینی در خانه برای خانم خونه بسیار لذت بخش بوده و علاوه بر آن شیرینی هایی که خانگی تهیه می شوند طعمی دلپذیر و متفاوتی را به همراه داشته علاوه بر آن دارای سلامت بیشتر بوده زیرا شیرینی که در منزل تهیه می شود از مواد درجه یک و با بهداشت کامل تهیه می شوند و به صرفه تر بوده،که در این متن شیرینی پزی تهیه چند شیرینی خوشمزه را برای شما علاقمندان به اشترک می گذاریم:

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی نارگیلی :

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ:۵عدد

پودر قند: ۲۵۰ گرم

پودرنارگیل:۱۵۰ گرم

وانیل مایع :نصف قاشق چایخوری

طریقه پخت این شیرینی :سفیده تخم مرغ ها را با هم زن برقی روی دور تند به مدت ۷ دقیقه زده تا سفت گردد.و این همزدن در یک جهت انجام گیرد. پودر قند را به سفیده های تخم مغ اضافه نموده و به گونه ای که ظرف پیرکسی که مواد در آن هست را روی کتری قرار گرفته روی حرارت قرار داده و به طور مرتب تا زمانی که مواد کشدار شود هم زده و بعد که مواد داغ شد از روی حرارت پایین آورده و پودر نارگیل را اضافه نموده و در مرحله اخر هم وانیل مایع اضافه می کنیم.و بعد مواد آماده شده را در قیفی ریخته و سینی فری که از قبل چرب شده و کاغذ روغنی داخل آن انداخته شده را آورده و با قیف تکه هایی را با فاصله داخل سینی قرار می دهیم و بعد از آن سینی را در فر با درجه حرارت پایین قرار داده زیزا هدف این است که روی شیرینی ها سرخ نشوند.بعد از کمی رنگ گرفتن فر را خاموش کرده ولی از فر بیرون نیاورده و منتظر می مانیم تا شیرینی ها رنگ مورد نظرمان را به خود بگیرند و بعد سینی را بیرون آورده و اجازه می دهیم خنک شوند. فراموش نکنید که المنت بالایی فر روشن نگردد.

آموزش شیرینی پزی و شیرینی ملکه بادام :

مواد لازم:

آرد: ۳ و ۴/۳ پیمانه

پودر قند: ۱ و ۴/۱ پیمانه

روغن جامد: ۱ و ۴/۳ پیمانه

تخم مرغ:۲عدد

هل:نصف قاشق چایخوری

خامه :۲/۱ پیمانه

پکینگ پادر:نصف قاشق چایخوری

عسل :۲ پیمانه

خلال بادام: دو پیمانه

کره:۴/۳ پیمانه

شکر: یک پیمانه

خامه :نصف پیمانه

زعفران غلیظ : دو قاشق سوپخوری

طریقه پخت این شیرینی:ابتدا پودر قند به همراه روغن هم زده تا زمانی که پوک و سبک شود.و بعد تخم مرغ ها و بعد از آن هم خامه را به مواد اضافه نموده و در آخر آرد و بکینگ پودر و هل را همگی به مواد اضافه نموده و هنگامی که خمیر به صورت یک دست شد. مواد را در کف سینی که از قبل چرب شده می ریزیم و بعد سینی را به مدت زمان ۱۰ دقیقه در دمای فر ۱۷۰ درجه قرار داده و در این فاصله عسل،کره ،خامه و شکر و خلال و زعفران غلیظ را با هم ترکیب نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه قرارداده و بعد مواد را از فر بیرون آورده و مواد روی حرارت را روی خمیز می ریزیم و در طبقه بالای فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار داده تا روی شیرینی ها طلایی گردند.بعد از اینکه مدت زمان ۲۵ دقیقه تمام شد سینی را از فر خارج نموده و بعد اط سرد شدن شیرینی ها را به صورت لوزی برش داده و آماده سرو قرار می گیرد.

آموزش شیرینی پزی و شیرینی بهشتی در شیرینی پزی:

مواد لازم:

روغن جامد:۲پیمانه

پودر قند و یا شکر:۲پیمانه

آرد سفید:۴ پیمانه

روغن مایع:نصف پیمانه

وانیل، پودر کاکائو،زعفران به مقدار نیاز

ابتدا روغن را به صورت بنماری آب کرده در یخچال قرار داده تا سفت گردد و بعد با شکر با همزن طوری هم میزنیم که مایع سفید رنگ گردد.و بعد از اضافه نمودن وانیل همزن را خاموش کرده و آرد الک شده را کم کم اضافه و هم می زنیم و بعد روغن مایع را هم اضافه کرده و کمی دیگر هم زده،هنگام آماده شدن خمیر، آن را به ۳ قسمت تقسیم کرده و قسمت از مواد را با پودر کاکائو ،قسمتی را با زعفران و قسمت اخر را بدون اضافه کردن چیزی ساده نگه داشته ،و بعد خمیر ها را با فاصله در سینی فری که از قبل چرب شده می ریزیم و در فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه به مدت زمان ۱۵ دقیقه قرار داده تا طلایی گردند.



نويسنده : علیرضا


تبليغاتclose
دفتر مقام معظم رهبری